Skyline Communications - Skyline Park

Skyline Communications

Ye Visual Blog - showcases

Skyline Communications is een wereldwijde toonaangevende leverancier van end-to-end multi-vendor netwerkbeheer en OSS oplossingen voor de uitzend-, satelliet-, kabel-, telco- en mobiele industrie. Onlangs koos het bedrijf om uit te pakken met digital signage, in samenwerking met Ye Visual.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Bij Skyline Communications draait alles om innovatie.

Nieuwe site

Het bedrijf investeert continu in software-onderzoek en -ontwikkeling, met als doel intelligentere softwareapplicaties te maken, om zijn klanten te helpen hun operationele kosten te drukken en tegelijkertijd de kwaliteit van hun diensten te verbeteren.

Naast innovatie is ook duurzaamheid een belangrijke factor in de bedrijfsfilosofie van Skyline Communications. Daarom bouwden ze onlangs een nieuw en energiezuinig hoofdkantoor in Izegem, dat het milieu respecteert en hun visie op duurzaam verantwoord ondernemen weerspiegelt.

Digital signage

Om hun klanten welkom te heten en wegwijs te maken, koos Skyline Communications ervoor om de weg van digital signage in te slaan. Hiervoor plaatsten we een vrijstaande digitale advertentiedisplay met touch functie op hun site in het Skyline Park. Hierdoor verhoogt Skyline Communications de interactiviteit met hun klanten, nog voor ze het gebouw betreden. Met dit scherm toont het bedrijf aan dat het op technologisch vlak voorloopt op de concurrentie. Er werd gekozen voor een outdoor display, speciaal ontworpen voor buitengebruik, en bestand tegen vandalisme en alle weersomstandigheden.

Plaatsing

In de zomer van 2019 werd het scherm in het Skyline Park geplaatst, en uitvoerig getest. Zoals je op onderstaande foto’s kan zien (klik om te vergroten), werd het scherm in de grond ingebouwd en verstevigd.

Resultaat

Het eindresultaat mag er zeker zijn, en past perfect in het plaatje van het innovatieve Skyline Park.

De freestanding digital advertising displays zijn verkrijgbaar in zowel touch als non-touch uitvoering, zijn perfect leesbaar in de zon dankzij de high brightness schermen, en kennen een erg stevige uitvoering, waardoor ze kunnen worden blootgesteld aan tal van externe factoren.

Klik hier op deze showcase te bekijken op Pinterest.

Meer info over dit artikel?

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!

Download hier onze brochure

Zelf onze digital signage ontdekken?

Op de Ye Visual Experience Days kan je alle voordelen en mogelijkheden van interactieve digital signage ontdekken. Laat je inspireren en word een voorloper in jouw sector! Inschrijven kan via onderstaande knop.

Misschien vind je volgende artikels ook interessant

Blijf je graag op de hoogte?

Aarzel niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief!