Prototyping 2020 Showcase

Prototyping-MNE 2020

Ye Visual Blog - showcases

Prototyping (dé Belgische netwerkbeurs voor ontwerp & prototyping van industriële componenten en producten) en MNE (Machineering Network Event: beurs voor de maak technologie en machinebouw) werden op 5 en 6 februari voor het eerst gebundeld tot één beurs waar de volledige waardeketen aan bod komt: van innovatief ontwerpen in kleine volumes tot seriematig produceren en vermarkten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Prototyping-MNE 2020: De brug tussen ontwerpen en industrieel produceren

Algemeen

Met meer dan 3500 bezoekers uit de maakindustrie, metaal- en kunststoffenbewerking, machine- en apparatenbouw is de beurs in Kortrijk Xpo de nieuwe place to be voor C-levels, afdelingshoofden uit engineering en industrieel ontwerpen, productie, maintenance, kwaliteitszorg, assemblage en supply chain. Zij ontdekten in één beursbezoek 180 exposanten aan de hand van 10 technologieroutes.

Inkleding van de beurs

Voor het eerst werkte de organisator van Prototyping-MNE, Industrial Fairs, samen met Ye Visual om de inkleding van de beurs te voorzien. We leverden groot formaat spandoeken en textieldoeken van uitstekende kwaliteit, die als perfecte backdrop voor elke beursstand werden gebruikt. Op die manier kreeg de beurs een uniforme, doch gepersonaliseerde look voor elke standhouder.

Drukwerk voor standhouders

Wens je als standhouder ook je beursstand op een opvallende en professionele manier aan te kleden? Naast panelen, roll-up banners en displays, voorzien we bedrijven ook graag van vloerstickers, verlichte textielframes en fotobehang. Op die manier kan elke beursstand worden omgetoverd tot een aantrekkelijke eyecatcher.

Conclusie

Kortom, bezoekers van de Prototype-MNE 2020 beurs werden niet enkel op inhoudelijk vlak verwend van de nieuwste technologieën, maar ook naar de inkleding kon men zijn/haar ogen uitkijken.

Tot volgend jaar!

Meer info over dit artikel?

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!

Download hier onze brochure

Misschien vind je volgende artikels ook interessant

Blijf je graag op de hoogte?

Aarzel niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief!