Hype O Dream 2019 Showcase

Hype O Dream Festival 2019

Ye Visual Blog - showcases

Hype O Dream was ook in 2019 alweer een schot in de roos. Op 13 juli ging het festival voor de 7e keer door, met dit jaar Route 66 als thema. Nu het einde van de roadtrip bereikt is, tonen we je graag wat het festival zo geweldig maakt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Hype O Dream is op vele vlakken een top festival.

Podia / Muziek

Namen als Bakermat, Tourist LeMC, Bizzey, Dj Licious en Yves Deruyter zorgen voor een erg gevarieerde line-up, zodat er op muzikaal vlak voor elk wat wils is. Dj’s en mc’s van dit kaliber verdienen een mooie plaats op een prachtig podium. Dankzij de combinatie van onze sound mesh spandoeken en een top design werden ook dit jaar de podia opnieuw fantastisch ingekleed. Bovendien was er geen geluidsverlies door het winddoorlatend karakter van de doeken.

Beleving / Sfeer

Minstens even belangrijk als de muziek, is de beleving op een festival. Het Hype O Dream terrein, dit jaar op de Weymeerschen in Waregem werd volledig naar thema ingekleed, waardoor je als festivalganger nog meer wordt ondergedompeld in de gemoedelijke sfeer. Daarnaast zorgde tal van rondlopende acts voor dat tikkeltje meer.

Zichtbaarheid

Natuurlijk heeft een festival geen geslaagde editie zonder een uitbundige menigta aan bezoekers. Zichtbaarheid in het straatbeeld, reeds maanden voor het festival van start gaat, is dan ook erg belangrijk. Hype O Dream pakt niet alleen uit met een grote hoeveelheid aan affiches, maar plaatste eveneens talloze herasbanners langs drukbezochte routes.

Wayfinding

Op het festivalterrein zelf kan je moeilijk verdwaald lopen dankzij de duidelijke aanduiding van elk hoekje en kantje. Of het nu ging om podia, eetkraampjes, marktstandjes of doorgangen, alles werd duidelijk in beeld gebracht dankzij de vele spandoekframes, die over het gehele terrein te bezichtigen waren. Wist je toch even niet meer waar je was, dan kon je makkelijk de weg terugvinden dankzij het overzichtelijke plannetje in de programmaboekjes. Als je het noorden nog niet kwijt was tenminste.

Conclusie

Kortom, op vlak van muziek, inkleding, beleving en sfeer is Hype O Dream een niet te missen feest. En elk jaar opnieuw zijn we enorm verheugd ons steentje te kunnen bijdragen!

Tot volgend jaar!

Klik hier op deze showcase te bekijken op Pinterest.

Meer info over dit artikel?

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!

Download hier onze brochure

Misschien vind je volgende artikels ook interessant

Blijf je graag op de hoogte?

Aarzel niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief!