Bongo Shop Kortrijk

Bongo Shops

Ye Visual Blog - showcases

Bongo heeft als Europese marktleider voor belevenisbonnen naar alle waarschijnlijkheid geen introductie meer nodig. Het merendeel heeft wel al eens een Bongo bon gekregen of heeft er al eentje voor iemand anders gekocht.

De bonnen gaan sinds 2001 zowel online als in meerdere winkelketens in enorme aantallen over de toonbank. Maar wist je dat Bongo ook eigen shops heeft? Om die winkels meer uistraling te geven zorgde Ye Visual voor promotie materiaal voor alle Bongo Shops, waaronder deze in het winkelcentrum K in Kortrijk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Bongo zet zijn producten en shops in het licht

Om niet enkel de producten, maar ook de shop in het licht te zetten, besloot Bongo om gebruik te maken van verlichte textielframes. Deze lightboxes geplaatst in de winkel zelf en in de etalage zijn een ideale manier om je shop in de spotlights te zetten. De prachtig met LED verlichte, op textiel gedrukte foto’s trekken ongetwijfeld de aandacht van elke voorbijganger.

Naast textielframes maakt Bongo ook gebruik van reclame oplossingen in het wandelpad. Aan de ingang van de shop in K in Kortrijk, werd een strategisch stoepbord geplaatst, waarop ten allen tijde nieuwe acties gepromoot kunnen worden. Stoepborden zijn erg betaalbaar, gebruiksvriendelijk en flexibel, en trekken de dag van vandaag nog steeds de aandacht.

Eveneens maakt Bongo gebruik van onze stickers en dubbelzijdig kartonnen displays om hun producten aan te prijzen.

Resultaat

De Bongo Shops mogen zeker en vast gezien worden. Ook bij valavond springt de winkel in het oog dankzij de verlichte textielframes, die steevast voor dat tikkeltje meer zorgen. Haast jullie als de bliksem naar een Bongo Shop in jouw buurt om het resultaat te bekijken. Dan kan je in één keer ook je geliefde verrassen.

Klik hier op deze showcase te bekijken op Pinterest.

Meer info over dit artikel?

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!

Download hier onze brochure

Misschien vind je volgende artikels ook interessant

Blijf je graag op de hoogte?

Aarzel niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief!