Showcase B-Wear

B-Wear: Fotobehang

Ye Visual Blog - showcases

B-Wear is niet zomaar een kledijwinkel: Er wordt een unieke mix van sterke merken en de laatste trends geboden. Je kan je er laten inspireren door de uitgebreide collectie heren- en dameskleding én je krijgt er professioneel advies op maat van je persoonlijke stijl.

B-Wear draagt klantervaring hoog in het vaandel, en koos daarom voor een sfeervolle touch in de winkel door middel van fotobehang.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Creëer een unieke aankleding met fotobehang

Geef je ruimte een eigen stijl.

Fotobehang is volledig te personaliseren. Je kan je eigen behang ontwerpen met je bedrijfslogo, een uniek design, inspirerende quotes of prachtige foto’s. Op die manier zorg je ervoor dat zelfs de muren in je winkel, kantoor of ruimte telkens in lijn liggen met je communicatiestrategie. Showrooms/winkels, kantoorruimtes of beursstanden krijgen op die manier een eigen stijl en worden een aangename ruimte om in te vertoeven. Dankzij fotobehang blijven klanten langer in je verkoopsruimte!

Een wereld van verschil.

B-Wear bekleedde hun muren met prachtige en opvallende herfstfoto’s om hun seizoenscollectie aan te kondigen. Op de onderstaande foto’s kan je de situatie voor en na het plaatsen van fotobehang bekijken. Wat eerst een kale ruimte was, werd in één dag omgetoverd tot een kleurrijke, levendige plaats, waar het een pak leuker wordt om in rond te wandelen.

Voor:

Na:

Conclusie.

Aangezien fotobehang 100% te personaliseren valt, en bijna elke ondergrond bekleefd kan worden, kan je fotobehang praktisch altijd en overal gebruiken. Een hogere klantbeleving verkrijgen op een eenvoudige manier? Neem een voorbeeld aan B-Wear en doe het met fotobehang!

Klik hier op deze showcase te bekijken op Pinterest.

Meer info over dit artikel?

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!

Download hier onze brochure

Misschien vind je volgende artikels ook interessant

Blijf je graag op de hoogte?

Aarzel niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief!