BLOG

TIPS and tricks

Op deze pagina delen we met veel plezier onze expertise en mening over topics die met visuele communicatie te maken hebben.

5 manieren om met digital signage de omzet in je horecazaak te verhogen.

Je hebt een horecazaak en je zoekt een meer dynamische manier om met je klanten te communiceren? Digital signage is de perfecte manier om daarvoor te zorgen. Levendige kleuren en optische helderheid, het tegelijk tonen van jouw afbeeldingen en video’s, het eenvoudig updaten van jouw signalisatie… Binnenkort wordt digital signage dé standaard binnen de horeca.

Digital signage voor supermarkten: 6 manieren om de aandacht van je klanten te pakken te krijgen.

Het is tegenwoordig enorm makkelijk om een avondmaal op tafel te zetten zonder eerst naar de supermarkt te gaan (denk aan maaltijdpakketten met directe levering aan huis). Het aantal klanten die online hun boodschappen doet is in de laatste jaren erg gestegen. Toch blijft de fysieke verkoop van producten stabiel. De gangpaden in de supermarkten zijn nog steeds drukbezocht, aangezien velen onder ons nog altijd vlugger kiezen voor het vertrouwde gevoel in hun winkel.

supermarkt kassa uitgang digital signage

Wens je meer informatie over één van onze artikels?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!